DESIGN SELV

Med RAMWERK konceptet kan du designe, bogreoler, skoreoler, TV-reoler, natborde og meget mere.

RAMWERK er fleksibelt og kan tilpasses mange forskellige behov og stilarter – og kan bruges i alle boligens rum. Du kan til en hvertid ombygge og udbygge din reol, ved at tilføje komponenter, når det passer dig. 

Med kun få komponenter kan det ikke gøres enklere.

RAMWERK sælges direkte til slutbrugeren og er 20-40% billigere end lignende designs.

Lidt mere om RAMWERK konceptet

Soklen

Den massive sokkel er 3,3 cm tyk og giver din reol den sidste finish. Den er 32 cm dyb så den kan placeres tilbagetrukket ift. reolen. Den er fuld lakeret og kommer med stillesko, som kan justeres individuelt, hvis gulvet er ujævnt. Soklen kommer i 4 bredder som passer hhv. til 1, 1 1/2, 2 og 3 kuber. Efterhånden som kuberne stables på soklen, klikkes de sammen med vores unikke klips og evt. med rammer.

Klipsene

Klipsene bruges når en reol stilles på en sokkel, eller direkte på gulvet. De låser kuberne fast til hinanden vandret og lodret, for stabilitet, når kuberne stables på en sokkel.
E-klipsen holder 3 mm. afstand mellem kuberne vandret hvilket giver et flot visuelt design og kan bruges med eller uden rammer.
C-klipsene låser kuberne sammen, uden afstand og bruges både vandret og lodret, når der ikke bruges rammer.
Det innovative design gør det muligt at montere clipsene uden brug af værktøj, og hvis man ønsker at ændre sin reolopstilling kan clipsen tages af igen, stadig uden brug af værktøj.

Vægophæng

Vi benytter er justerbart vægophæng som kan justeres op/ned, ud/ind og højre/venstre, mens kuberne hænger på væggen.

Push to open

Som en af de første på markedet introducerede RAMWERK grebsfrie låger og skuffer. Helt i tråd med nordisk designtradition giver det et let og enkelt udtryk og med et lille tryk åbnes og lukkes låger og skuffer.

Flat packed

Alle vores møbler er usamlede hvilket betyder de er pakket i flade kasser. Det giver flere fordele:

  • Ved at sende møbler som flade pakker formindskes CO2 udledningen væsentlig da der kan være mange gange flere møbler i varebilerne.
  • Vi sender alle ordre i stærke pap-transportkasser som gør vi aldrig har transportskader.
  • Skulle uheldet være ude kan vi erstatte en enkelt del i stedet for at udskifte hele modulet.
  • Din ulejlighed med at samle møblerne gør at vi kan sælge dem til en mere konkurrencedygtig pris.
Made in Denmark

Vi er stolte af at være en af de efterhånden meget få møbelleverandører som kan sige at vores produkter er 100% fremstillet på en dansk fabrik. Det giver virkelig ikke mening at en stolt møbelnation som Danmark skal hente møbler helt omme på den anden side af kloden. Med topmoderne produktion, design og effektivitet er vi heldigvis stadig konkurrencedygtige.