RAMWERK

Hvad vi står for
Vores mission

"Vi vil bevise man stadig kan fremstille konkurrencedygtige kvalitetsmøbler i Danmark"

RAMWERK er stiftet af Morten Munk, som tager 30 års erfaring fra den danske og internationale møbelbranche med sig. Fra dengang der var masser af møbelfabrikker i Danmark, til i dag, hvor de fleste møbler fremstilles i Fjernøsten og Østeuropa.
RAMWERK produceres på danske møbelfabrikker, som bygger på lange traditioner, af møbelsnedkere som kan deres håndværk.

MADE IN DENMARK

"MADE IN DENMARK... giver mening for miljøet"

Forbrugerne ønsker i stigende grad at købe "lokalt" så miljøet skånes for den kæmpe belastning lange transporter udgør.

Det betyder også noget for forbrugerne at varer, er fremstillet under ordentlige miljø- og arbejdsforhold. At man med sikkerhed ved at materialer ikke indeholder og udleder giftige stoffer i ens hjem - og at de mennesker som fremstiller møblerne betales en ordentlig løn.

Den sikkerhed tilbyder RAMWERK

Ingen fordyrende mellemled

Hvis vi skal være konkurrencedygtige overfor de store kæder, er vi nødt til at tænke smart og gøre tingene anderledes.

RAMWERK er en lille organisation med 100% fokus på at designe møbler, sikre høj kvalitet, hurtig levering. Vi har ingen stor salgsorganisation som skal betjene fordyrende mellemled. Vores produkter går direkte fra produktionen til vores kunder. Og så sætter vi en ære i at give vores kunder en service der rækker ud over det normale.

Design din egen reol

Prøv vores designer! Det er nemt, og du får prisen opdateret hver gang du laver en ændring. Når du har fundet dit design, lægger du i kurv - og så kommer vi forbi med din reol i løbet af få dage.

Design selv