Design din skoreol så den passer til din stil og entré

Med vores "DESIGN SELV" funktion kan du nemt designe en skoreol så den passer perfekt til stilen i din entré.

 • Design din unikke og personlige skoreol
 • Skoreol med siddeplads
 • Skoreol med hylder
 • Skohylder til ophæng
 • Skoskab og Skuffer
 • Vælg mellem mange farver
 • Design by You & Made in Denmark

Design din unikke skoreol fra bunden eller start med et design af Rikke Frost

RAMWERK har udviklet et online design værktøj der gør det muligt, at du kan designe det perfekte entré møbel. Man har som regel ikke meget plads til rådighed i entreen så derfor at det vigtigt at man får udnyttet pladsen optimalt.

Alle ved at førstehånds indtryk er vigtigt, det er ligegyldigt om man taler om ting, mennesker, eller steder. Når du inviterer folk ind i dit hjem, er det første de ser din entre.

Hvis din entré giver et rodet og uordentligt indtryk, kan dette nemt "hænge ved" når dine gæster bevæger sig videre rundt i dit hjem. Det er ikke helt retfærdigt da det er svært at indrette en entré så den er både praktisk og ser lækker ud på samme tid, men det er der heldigvis råd for.

Design din helt egen skoreol her

Fra ide til ny skoreol med 5 nemme skridt

 1. Find et eksisterende skoreol design, eller lav et helt nyt her
 2. Benyt din kreativitet og lav den skoreol der passer perfekt til din entré
 3. Afgiv bestilling betal med kreditkort eller med basisbank
 4. Modtag din skoreol inden for 3 hverdage (90% leveres indenfor 72 timer)
 5. Følg instruktionerne og sæt skoreolen op

Nu er det sidste skridt blot at sætte alle diine sko på plads og nyde at din entré er ordentlig organiseret og ser godt ud.

REDESIGN EN AF DISSE OPSÆTNINGER

"DESIGN SELV"

For at gøre det nemmere for dig, at få lige præcis det der passer til dine behov og din stil, har vi udviklet en ”DESIGN SELV” funktion. Alle vores moduler er lagt ind, og du kan afprøve alle de kombinationer du vil, indtil du finder den der passer perfekt til dig.

Hvis du ikke har mod på at starte fra bunden, så har vi fået den kendte Danske designer Rikke Frost til at lave nogle forslag.

Rikke har i løbet af sin karriere arbejdet sammen med mange kendte Danske og internationale brands.

Du kan vælge at bruge Rikkes forslag som de er eller du også kan nemt ændre på dem ved at tilføje, fjerne eller flytte rundt på modulerne til du får det design der passer bedst til dine ønsker.

Kom godt i gang

For at få det bedste resultat, skal du før du starter med at designe din skoreol, først lave en liste over hvad du har brug i din entre. Skoopbevaring er nok sammen med overtøj det vigtigste at tage højde for når du laver designet. Så hvor mange skoreoler du har brug for, er vigtigt at vide før du går i gang.

RAMWERKS modulsystem gør det muligt at lave et næsten uendeligt antal af kombinationsmuligheder. Så hvad enten du har brug for en lang skoreol med siddepude, en med 10 rum eller en der passer under en trappe, så kan der laves en løsning der passer til dine behov.

For at give lidt inspiration og for gøre det nemmere for dig at få et overblik, gennemgår vi herunder de mest populære kombinationsmuligheder, hvad enten du har en lille eller en stor entre.

Skoreol med siddeplads

Som udgangspunkt kan du vælge et entremøbel med et sæde og en hynde. Dette møbel er meget praktisk udover at det for mange er en nødvendighed med en siddeplads når man tager sko af og på så er det også godt til opbevaring.

Hvis man sætter 3 til 4 moduler sammen får man meget god opbevarings plads. Nogle af modulerne kan udstyres med skohylder andre med skuffer og låger.

Hvis man sætter 4 moduler vedsiden af hinanden, og på et af de yderste moduler stabler 3 moduler i højden får man et lille entrébord med i kombinationen. Man kan så sætte en låge i det øverste modul så man har et skabs rum lige under bordfladen.

Skoreol med hylder

De fleste forbinder nok en skoreol med en hvor der er mange hylder som skoende står på. Du kan også sagtens lave en skoreol med hylder med RAMWERKS moduler.

Du kan indsætte en hylde i hvert modul og samtidigt have en skuffe over hylden. Derfor er det ikke noget problem at lave en skoreol med 2, 3, 4, 5 eller endda 8 hylder.

Hvis du vælger hylde skuffe kombinationen skal sørge for at have skufferne over skohylderne. Skidt og støv vil sætte sig på skosåler på sko der bruges udendørs, dette kan ikke undgås ligegyldigt hvor omhyggelig er. Så hvis skohylderne er over skufferne, kan der meget nemt komme til at drysse skidt og støv ned i disse fra hylderne ovenfor.

Skohylder til ophæng

Til en lille entré hvor der ikke er så meget gulv plads, kan en væghængt skoreol være løsningen.

Til alle RAMWERKS moduler er der udviklet vægbeslag så de lige så nemt kan hænges op på væggen som de kan stables på en sokkel på gulvet.

En skoreol med hylder og låger hængt højt på væggen hvor den ikke tager meget plads kan være en god løsning til opbevaring af sæson fodtøj.

Modulerne kan stables, så du kan lave en lodret reol hvor du selv bestemmer højden. Du kan også selv bestemme om det skal være en bred eller smal reol alt efter hvor mange moduler du sætter ved siden af hinanden.

En anden fordel kan vælge at væghænge din skoreol selv om du har flere moduler oven på hinanden og ikke hænger dem højt er at rengøring under reolerne er nemmere end hvis de står på en sokkel.

Skoskabe og Skuffer

Hvis du gerne vil have gemt de sko som du ikke bruger så ofte, så kan et skoskab eller en skoskuffe være en løsning. Du har sikkert også brug for at nemt kunne opbevare andre ting i din entre, det kan være sko pudse grej, cykel lygter, regnslag eller huer og vanter om vinteren, og her er det godt med ekstra skuffe og skabsplads.

Ved at tilføje en låge til RAMWERKS standard moduler laver du nemt en reol om til et lukket skab. Der er også lavet hylder til skabene så du nemmere kan bruge pladsen optimalt og holde orden i dine skabe.

Der er også lavet skuffer der nemt passer ind i modulerne. Både skuffe og skabsmodulerne kan også nemt hænges op på væggen.

Farver og materialer

Modulerne, lågerne, skuffe fronter og sokler er lavet i ægte træfiner. Bagsidepladerne til modulerne er lavet i træfibre, skufferne er lavet i spånplade og folie.

Modulerne kan fås i farverne: Hvid, Silk Gray, Eg, Sort Bejset Ask.

Skufferne kan fås i farverne: Hvid, Silk Gray, Eg, Sort Bejset Ask, Valnød, Sort, Antracit, Aqua, Terracotta, Steel blue and Black green.

Lågerne kan fås i farverne: Hvid, Silk Gray, Eg, Sort Bejset Ask, Valnød, Sort, Aqua, and Terracotta.

Alle vores materialer er miljøgodkendte af højeste kvalitet. Produkterne er enten lakeret, eller lavet med ægte træfiner.

Der er brugt formaldehydfri UV og SH lak til alle vores produkter.

Design by You and Made in Denmark

Hvis du vælger at benytte dig af vores tilbud, får du en eksklusiv hjemmelavet skoreol til en billig pris. At den er hjemmelavet, skal forstås på den måde at den er lavet hjemme på vores fabrik i Danmark.

At vi producere lokalt i Danmark er en fordel for både dig og miljøet. Din fordel er at vi kan levere hurtigt og garantere den samme høje kvalitet altid.

At vores vare ikke skal transporteres fra den anden side af jorden spare miljøet for en stor belastning ved en lang transport. Vi kan sende direkte fra vores fabrik hjem til dig, så der er en ekstra besparelse fordi der er ikke unødvendige fordyrende mellemled.

Til sidst men ikke mindst ”Design by You” betyder at du får et unikt produkt der passer 100% til dine behov og din stil.

------

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password