RAMWERK REOLSYSTEM

DESIGN – BUILD – CHANGE

RAMWERK er et reolkoncept hvor du kan designe, bygge og ændre din helt individuelle reol, uden besvær.

Med RAMWERK er det enkelt og nemt at designe sin egen reol, uden at skulle bruge en masse tid på tekniske faldgrupper.

RAMWERK er samtidig fleksibel og kan tilpasses mange forskellige behov og stilarter – og kan bruges i alle boligens rum. Du kan til en hvertid ombygge og udbygge din reol, ved at tilføje komponenter, når det passer dig. 

Med kun 7 komponenter kan det ikke gøres enklere!

De 7 RAMWERK komponenter er: Kuber - Låger - Skuffer - Hylder - Vægophæng - Sokler og Klips.

Det der gør RAMWERK unik:

RAMMEN er et helt centralt element i designet og konstruktionen. Den gør det muligt at stable kuberne uden brug af værktøj. Rammen tilfører en visuel og nyskabende linie i reolen og sørger for at kuberne altid står flot og elegant med 3 mm mellemrum, når de stilles op horisontalt.

SOKLEN er en praktisk del af en reol og måske derfor altid kedelig at se på. Det har vi gjort noget ved! Vi har lavet et snit hele vejen rundt om sokkelpladen på 45 grader hvilket gør den næsten usynlig og derfor ser det nærmest ud som om reolen svæver 3 cm over gulvet. Vores sokkel kan, uden brug af værktøj sammenkobles i det uendelige.

KLIPSENE. Vi har designet 2 forskellige klips som man placerer på bagsiden af kuberne, når de stilles på en sokkel. E-klips og C-klips, låser kuberne til hinanden vandret og lodret. Det er med til at øget stabiliteten og sikkerhed når kuberne stables på en sokkel. E-klipsen holder 3 mm. afstand mellem kuberne vandret hvilket giver et flot visuelt design. Det innovative design gør det muligt at montere clipsene uden brug af værktøj, og hvis man ønsker at ændre sin reolopstilling kan clipsen tages af igen, stadig uden brug af værktøj.

FARVER. Vi en nøje udvalgt palette af farver og træsorter som passer sammen på kryds og tværs. Udover de klassiske farver, som aldrig går af mode krydrer vi med spændende farver som giver din reol et personligt og anderledes udtryk. En reol holder i mange år og kan altid friskes op med en relativ beskeden investering i låger og skuffefronter i nye farver.

VÆGOPHÆNG. Vi benytter et vægophæng som er justerbart mens kuberne hænger på væggen. De fleste vægge er skæve og ujævne i mere eller mindre grad. Med RAMWERK vægophæng er det nemmere at justere kuberne så din reol tager sig pæn ud.

PUSH-TO-OPEN. Som en af de første på markedet introducerede RAMWERK grebsfrie låger og skuffer. Helt i tråd med nordisk designtradition giver det et let og enkelt udtryk og med et lille tryk åbnes og lukkes låger og skuffer.

Vi hjælper dig

Vi har gjort det let for dig at design din helt egen opstilling. I vores KONFIGURATOR kan du designe din egen RAMWERK reol. Du kan tage udgangspunkt i en af de reoler vi har designet eller du kan starte fra bunden med din egen reol. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password