RAMWERK REOLSYSTEM

DESIGN – BUILD – CHANGE

RAMWERK er et reolkoncept hvor du kan designe, bygge og ændre din helt individuelle reol, uden besvær.

Med RAMWERK er det enkelt og nemt at designe sin egen reol, uden at skulle bruge en masse tid på tekniske faldgrupper.

RAMWERK er samtidig fleksibel og kan tilpasses mange forskellige behov og stilarter – og kan bruges i alle boligens rum. Du kan til en hvertid ombygge og udbygge din reol, ved at tilføje komponenter, når det passer dig. 

Med kun 7 komponenter kan det ikke gøres enklere!

De 7 RAMWERK komponenter er: Kuber - Rammer - Låger - Skuffer - Hylder - Vægophæng - Sokler.

Det der gør RAMWERK unik:

RAMMEN er et helt centralt element i designet og konstruktionen. Den gør det muligt at stable kuberne uden brug af værktøj. Rammen tilfører en visuel og nyskabende linie i reolen og sørger for at kuberne altid står flot og elegant med 3 mm mellemrum, når de stilles op horisontalt.

SOKLEN er en praktisk del af en reol og måske derfor altid kedelig at se på. Det har vi gjort noget ved! Vi har lavet et snit hele vejen rundt om sokkelpladen på 45 grader hvilket gør den næsten usynlig og derfor ser det nærmest ud som om reolen svæver 3 cm over gulvet. Vores sokkel kan, uden brug af værktøj sammenkobles i det uendelige.

E-CLIPSEN som sidder på bagsiden af kuberne, når de er sat på en sokkel, låser kuberne til hinanden horisontalt og giver dermed en øget stabilitet og sikkerhed når de stables på en sokkel. Den er også med til at holde afstand mellem kuberne når de sættes op ved siden af hinanden en vigtig del af det visuelle design. Det innovative design gør det muligt at montere clipsen uden brug af værktøj, og når der skal laves om på reol opstillingen kan clipsen tages af igen, stadig uden brug af værktøj.

FARVER findes i mange reolsystemer men til RAMWERK har vi altid en nøje udvalgt palette af farver som passer sammen på kryds og tværs. Der er både de nyeste trends samt mere klassiske farver, som aldrig går af mode. Du bestemmer selv hvordan din reol skal designes og kan til enhver tid ændre og tilføje.

KVALITETSKOMPONENTER som justerbare vægophæng og justerbare skuffeskinner som normalt kun bruges på væsentligt dyrere møbler, gør det nemt at montere og finjustere RAMWERK reolen.

Detaljer om systemet

Om vægophæng: Et vægophæng kan bære 2 kuber når de er stakket vertikalt oven på hinanden og samlet med en ramme. Kuber der hænger horisontalt skal hænge på hver sit vægophæng. Hver kube kan bære 8 kg. når vægophænget er monteret korrekt. 

Om kuber - til sokler eller væg?: Alle kuber kan monteres på vægen med et vægbeslag, også kuber til sokler. Og alm. kuber kan sættes på en sokkel, når de er samlet med en ramme. Dog sælges de som to forskellige slags kuber. Bestiller du en kube til sokkel, får du en en alm kube + en ekstra bundplade, som skal bruges frem for bundpladen i den alm. kube. I bundpladen er der huller, så soklerne kan justeres, når reolen er færdigsamlet.

Om rammer: Rammerne samler kuber der vertikalt stakkes oven på hinanden, samt en sokkel og en kube. Vægreoler kan bygges helt uden rammer, så skal hver kube have et ophæng. Til reoler på sokkel skal der bruges rammer samt E-clips, til at samle reolen med. E-clips følger automatisk med, når du bestiller en reol på sokkel.

Hvide rammer til hvide kuber, gøre dem næsten usynlige. Rammer i en anden farve end kuben, skaber en flot visuelt linje i dit reolsystem. 

Vi hjælper dig

Vi har gjort det let for dig at design din helt egen opstilling. I vores KONFIGURATOR kan du designe din egen RAMWERK reol fra bunden. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password