Entremøbler

Elegante entremøbler fra RAMWERK

Opgrader din entre med entremøbler fra danske RAMWERK.

En entré kan hurtigt blive rodet og uoverskuelig. Der skal være plads til mange forskellige ting i entreen, og derfor er det vigtigt med praktiske løsninger. Men samtidig gør det jo ikke noget, at dit entremøbel ser godt ud og er med til at byde dine gæster velkommen.

 

Med RAMWERK reolsystem kan du designe dine entremøbler, så de passer lige nøjagtig ind i din entré eller gang. Uanset om den er stor eller lille.

Entremøbler til ethvert behov

Er du træt af sko der fylder og roder for meget i entreen, kan du designe din egen sko-bænk til din entré ved at stille en enkelt række kuber på sokkel og sætte hylder i kuberne. Så kan du få plads til op til 4 par sko i hver kube. Du kan vælge at sætte låger på kuberne dine entremøbler, så din entré fremtræder stilren og velorganiseret. Og så er bænken super behagelig at sidde på, når man skal snøre sine støvler eller sneakers. For at forbedre komforten og sætte prikken over i'et, kan du lægge en hynde eller nogle puder på bænken. Det ser flot ud og er med til, at jeres gæster føler sig velkommen, fra de træder ind i hjemmet.

 

Mangler du opbevaringsplads til alle de små ting som nøgler, solbriller, halstørklæde, hundes snor, lommelygte, og hvad man nu ellers har i entreen, kan du med fordel hænge et par RAMWERK kuber med skuffer og låger på væggen - så har du et par små entremøbler, som er perfekte til formålet.

Du kan også vælge at sætte dine entremøbler på en sokkel, og stable i højden. Dels fylder det ikke meget, og dels er det nemt at flytte rundt på, hvis du laver om i din entré.

En fleksibel løsning til dit entremøbel

Med RAMWERK er der altså ingen grænser for, hvordan du kan indrette dit entremøbel, og du vælger selv, om det skal være entremøbler i en varm eg, valnød, eller stilrent i hvid lakeret - eller en kombination med farver, der skal pynte i din entré.

Fordelen ved systemet er, at du ikke ødelægger kuberne ved at skrue dem sammen, og derved altid kan ændre designet på dit entremøbel.

 

Tegn eventuelt dit entremøbel i vores RAMWERK konfigurator, inden du beslutter dig. Her kan du frit designe dine entremøbler, så de passer perfekt til lige netop dit hjem.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password