ALLE RAMWERK REOLER

Reolsystemet fra danske RAMWERK


Reolsystemet fra RAMWERK er smuk og funktionel opbevaring til en god pris.

Et moderne reolsystem bør både tage udgangspunkt i design og et funktionelt behov, som passer ind i lige nøjagtig din boligtype, og giver frihed til at eksperimentere med form og farver. Reolsystemet RAMWERK gør dette.

RAMWERKs innovative og kreative reolsystem giver dig mulighed for at sammensætte ud i det uendelige - med friheden til at sætte forskellige lågefarver og skuffer sammen, kombinere dem med åbne kuber, hænge dem på linje eller forskudt – og selvfølgelig dekorere dem med dine egne bøger, magasiner, vaser, billeder osv.

Dine helt egne reolsystemer

Reolsystemer findes i mange variationer, men ved at vælge RAMWERK køber du et koncept, der er udviklet til at kunne give de optimale forudsætninger for at udsmykke hjemmet med reoler, der let lader sig designe, bygge og modificere ud fra dine egne ønsker. Konceptet er udviklet med stærk hensynstagen til, at det skal være simpelt og fleksibelt at opsætte et personliggjort reolsystem – uden at støde på tekniske drillerier.

Til gengæld finder du et koncept af høj kvalitet. RAMWERK er et reolsystem, der har mange helt unikke forcer. Rammen er fundamentet i designet og funktionaliteten. Med den kan du stable kuberne – endda uden at skulle ud og hente værktøj! Desuden giver rammen en flot vandret linje i designet, og gør at reolerne altid har et flot 3 mm, vertikalt mellemrum, som giver et anderledes look.

Reolens sokkel er endnu et nytænkt element. Her er der én gang for alle gjort op med det ofte klumpede udseende, et reolsystem ender med at få, når det elegante design har en klodset sokkel. RAMWERK har lavet et snit hele vejen rundt om deres sokkel, så den nærmest er usynlig for øjet. Det giver en svævende effekt, der går hånd i hånd med det øvrige design.

Derudover har reolsystemet en E-CLIPS, der er endnu et vigtigt led i det nemme og funktionelle design. E-CLIPSEN låser kuberne og sikrer en solid stabilitet, ligesom de kan flyttes og monteres uden brug af værktøj – super smart til hvis du vil ændre i opsætningen på din reol.

Du kan vælge ud fra produkterne her på siden, eller tage udgangspunkt i en allerede designet model her på siden, som frit kan ændres ved at trykke på "konfigurator"-knappen. Du kan også designe helt fra bunden af i vores design-selv-konfigurator.

En moderne reol med kvalitetskomponenter

De mange farver i det moderne reolsystem, er valgt ud fra en palette, hvor farverne altid passer sammen. De findes i en klassisk, nordisk stil såvel som i mere farverige trends. Det er helt op til dig, hvordan din drømmereol skal se ud.

RAMWERK vælger altid kvalitetskomponenter. Det er din garanti for, at skuffeskinner, ophæng, sokkel og ramme føles lige så godt, som det ser ud. Med god kvalitet og gennemtænkt design får du de bedste reolsystemer til dit hjem.

Nordisk design, dansk produceret og designet af Rikke Frost

Vi elsker den nordiske stil, hvilket er noget, som stråler igennem hos reolerne fra RAMWERK. Det flotte design skyldes ikke mindst, at reolsystemet er designet i samarbejde med den dygtige designer, Rikke Frost.
Reolerne er produceret i Danmark, hvilket gør det nemt at sikre en høj kvalitet.

Reolsystemer til hele hjemmet

Danske hjem er tit udstyrede med et reolsystem, der rummer familiens bøger, DVD’er, fotoalbum og andet pynt. Det er en meget overskuelig måde at organisere sine ting på, og det giver boligen sjæl og charme, når pynteting, blomster og billeder af familiens medlemmer og venner går op i en højere enhed.

Reolsystemer er dog ikke udelukkende forbeholdt stuen, hvor det typisk blive brugst som bogreol eller TV-bord. Det har gennem et stykke tid været en moderne trend, at eksempelvis erstatte de traditionelle sengeborde med en nutidig væghængt reol. Med sådan en på begge sider af sengen, er det nemt at indrette med egne yndlingsmagasiner, bøger, billeder og vækkeur. Andre alternativer er, at eksempelvis bruge produkterne som en moderne skænk til andre rum.

Med RAMWERKs kombinationsmuligheder er der desuden en oplagt mulighed for at få personliggjort soveværelset, såvel som stuen, kontoret eller til brug som entremøbler. Prøv eksempelvis at sammensætte dine yndlingsfarver i kontrast til de traditionelle hvide vægge. Det giver liv og et dejligt humør, når hjemmets mange rum ser flotte ud.
Du kan få reolerne både som vægreoler eller som reoler på sokkel.

Se blot de mange billeder af elegante sammensætninger og lad dig inspirere af reolsystemet fra RAMWERK.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password