ALLE RAMWERK REOLER  61 varer

Underkategorier

 • Vægreol

  Vægreoler fra RAMWERK

  På denne side har vi samlet flotte vægreoler, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

  Med en væghængt reol, der svæver over gulvet, får du en æstetisk flot og praktisk løsning til opbevaring af dine yndlingssager.
  En vægreol vil altid fungere i hjemmet, ligegyldigt om du er til den helt klassiske afdæmpede stil med rene linjer, til det nordisk inspirerede, eller til det mere vilde og farverige. Vores justerbare vægbeslag gør det nemlig utroligt nemt at eksperimentere med opsætningen i form af reolens sammensætning, da du frit kan hænge kuberne forskudt eller på linje. Der er også rig mulighed for at eksperimentere med farver, materialer samt låger og skuffer.


  Vægreoler til alle rum

  I Danmark er der stor tradition for have reolsystemer i stuen. Det er en smart måde at holde styr på yndlingsbøger, figurer, billeder og anden pynt. Faktisk er det typisk først når disse elementer er kommet på reolen, at den folder sig fuldt ud. Men med vægreoler fra RAMWERK får du et system, der udstråler sin egen charme - lige fra det øjeblik den er kommet op på væggen.

  Med respekt for design og funktionalitet tilbyder vi kreative væghængte reoler, hvor farver og materialer syner af noget ganske særligt – selv inden du får sat dine yndlingsdekorationer på. Farverne, materialet og kombinationsmulighederne gør modellerne til et oplagt valg i mange andre rum end bare stuen, hvor de ellers også gør sig godt som eksempelvis TV-bord eller bogreol. Eksempelvis kan du give kontoret liv med forskudte vægreoler i flotte pastelfarver eller klassiske træ-look. Du kan også udstyre dit soveværelse med en flot, svævende vægreol som sengebord, der afløser det klassiske natbord. Eller måske trænger du til et nyt entremøbel. Mulighederne er mange.

  Uanset hvilket rum du søger en vægreol til, vil de flotte farver stå som en herlig kontrast til de hvide vægge. Tilføj dertil dine egne nipsting, magasiner og andre dekorationer – så har du en reol med sin helt egen, unikke sjæl.

  Byg helt personlige vægreoler

  Ingen kender dit hjem bedre end dig selv. Derfor er det kun rimeligt, at du kan sammensætte det produkt, der pynter mest muligt. Af samme årsag er vores vægreoler et oplagt valg til dig, der gerne vil have friheden til at vælge den bedste løsning til egen bolig. Skab en personlig væghængt reol med et innovativt og kreativt system. Det har aldrig været lettere at finde de rette farver og forme end med vægreolerne fra RAMWERK. Læg dertil materialer i en solid kvalitet, så har du opskriften på de perfekte vægreoler.

  Se dine mange mulighed her hos Ramwerk, hvor vi har sammensat en række kreative løsninger, der let kan modificeres. På den måde kan du designe en reol, der får dig til at smile, hver gang du kigger på den. Du kan også selv starte helt fra bunden af i vores design-selv-konfigurator.


  Tag et kig i det spændende udvalg af vægreoler, og find eller design lige netop den model, der passer dig.


 • Reol på sokkel

  Reoler på sokkel er reolopstillinger som placeres på vores helt unikke sokkelløsning. Soklen har et snit på 45 grader hvilket gør den usynlig og får reolen til at "svæve" over gulvet. Soklen kan, uden brug af værktøj, sammenkobles i det uendelige, så du bestemmer selv hvor bred din reolopstilling skal være.

 • Enkeltdele
 • Bogreol

  Bogreol fra RAMWERK

  Her på siden finder du flotte bogreoler, hvor design og funktionalitet mødes i en flot opbevaringsløsning.

  En bogreol har en unik evne til at skabe hygge og tryghed i et hjem. Du kan vise dine favoritting, bøger og magasiner frem, og derved give dit hjem en særlig personlig udstråling. En bogreol kan også være en enormt dekorativ

  Skab din helt egen bogreol

  Skal din bogreol hænge på væggen eller stå på en sokkel? Det er helt individuelt, hvad folk foretrækker, men med en bogreol fra RAMWERK, kan du nemt designe den som du ønsker.

  Hvis du hænger din bogreol på væggen, har du 100% frihed til at forme den, som du vil. Du kan hænge den asymmetrisk eller som bogkasser med afstand mellem kuberne. Ved at placere den 20 - 30 cm. over gulvet får du et mere luftigt udtryk og i små rum en følelse af mere plads.

  Vælger du en bogreol på sokkel, skal kuberne stables ovenpå hinanden med vores rammesystem mellem kuberne og så låses de fast med klipssystem på bagsiden, så du får en stabil konstruktion.

  Du kan også selv vælge, om kuberne skal være åbne bogkasser, have låger eller skuffer, og om der skal være hylder eller ej.

  Fordelen ved RAMWERK er, at du ikke ødelægger kuberne ved at skrue dem sammen, og derved altid kan ændre designet på din bogreol.

   Skal din bogreol være klassisk stilren eller skal det være mere farverige bogkasser?

  Bogreolen fra RAMWERK tilbydes i 3 farver: hvid og silk grey lakeret eller eg fineret. Det er vigtigt at vælge den rigtige farve, som passer til rum, møbler, billeder og andre større ting i rummet. Den hvide bogreol er meget moderne og nordisk. Hvid passer til de fleste danske hjem, og man kan evt. vælge at bryde det hvide med valg af låger og skuffer i valnød, eg eller en af de malede fronter.

  Silk grey er en meget populær farve, som står flot med fronter i antracit, sort, eg og valnød. Silk grey bruges også ofte på hjemmekontoret, hvor den passer godt sammen med de fleste skriveborde og kontorstole.

  Vælg eventuelt nogle af kuberne med låger og skuffer, så der også er plads til de ting, der ikke lige egner sig til at stå fremme, såfremt du ikke udelukkende skal bruge den som bogreol. En låge i eg, hvid eller en anden farve giver også en flot facade.

   

  Når du designer din bogreol vil vi anbefale dig at bruge vores konfigurator. Den er nem at bruge, og du kan gemme dit design og dele det med venner på Facebook, og på den måde få hjælp og inspiration.

  Reolsystemet fra RAMWERK har en tydelig reference til nordisk og dansk designtradition.

 • TV Bord

  TV-reol, TV-bord eller TV-møbel - kært barn har mange navne

  Med et TV-bord fra RAMWERK kan du designe den perfekte løsning, der passer ind i lige præcis din stue.

  Du kan vælge et TV-bord på sokkel, eller en væghængt TV-reol, hvor du enten hænger dit TV på væggen eller stiller det ovenpå reolen. Det er helt op til dig, hvad du synes er pænest og mest praktisk.

  Et TV-bord er med til at ramme TV'et ind og gøre det til en integreret del af stuen og møblementet, i stedet for en mindre pæn sort firkant, der står eller hænger for sig selv. Med dit TV-bord skaber du orden i både kabler, DVD'er, fjernbetjening med mere, og kan på den måde skabe et stilfuldt miljø. Du vælger selv, hvor mange af kuberne, der skal have låger eller skuffer.

  Hvordan skal dit tv-bord se ud?

  Et RAMWERK TV-bord i hvid eller silk grey passer perfekt til et TV. Du kan vælge låger og skuffer i samme eller andre farver.

  Afhængig af rummets størrelse, højde til loft osv., skal du overveje om dit TV-bord skal være en enkelt række under TV'et, eller om der er plads til 2 rækker og evt. også kuber på siderne af TV'et. Mulighederne er uendelige, og du kan med fordel prøve at designe din TV-reol i vores konfigurator, inden du beslutter dig.

  Husk at bestille vores kabelløsning, så du kan føre kabler bag dit TV-bord.

 • Skænk

  En skænk fra RAMWERK kan opfylde mange behov

  Her på siden finder du elegante og funktionelle skænke fra danske RAMWERK.

  I sin oprindelige betydning er en skænk "et spisestuemøbel med skabe og skuffer, hvor service og dækketøj opbevares".

  I dag, hvor indretningen af hjemmet er meget anderledes, er definitionen på en skænk meget bredere og skænken kan både hænge på væggen, stå på en sokkel eller ben. Den kan placeres i spisestue, stue, køkken eller andet rum, og fungerer som et meget alsidigt opbevaringsmøbel.

  Den helt rigtige skænk til din bolig

  Du kan selv designe en skænk fra RAMWERK, så den passer lige nøjagtig til dine behov og din stil. Du kan vælge en skænk med låger og/eller skuffer i alle kuberne, så du kan skabe orden og få alle glas, vaser og småting gemt væk, og på den måde give din stue en enkel og minimalistisk stil. Du kan også vælge at lade nogle kuber stå åbne, så du kan vise dine favoritting frem, og derved give din skænk et mere personligt udtryk.

   

  Skal din skænk være i eg, silk grey eller i hvid? Eller har du lyst til at mixe farver og materialer? Vi anbefaler, at du tegner din skænk i vores konfigurator. Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af de RAMWERK skænke, som Rikke Frost allerede har designet her på siden. Klik på "konfigurer" knappen og tilpas skænken, så den passer til dine behov.

 • Entremøbler

  Elegante entremøbler fra RAMWERK

  Opgrader din entre med entremøbler fra danske RAMWERK.

  En entré kan hurtigt blive rodet og uoverskuelig. Der skal være plads til mange forskellige ting i entreen, og derfor er det vigtigt med praktiske løsninger. Men samtidig gør det jo ikke noget, at dit entremøbel ser godt ud og er med til at byde dine gæster velkommen.

   

  Med RAMWERK reolsystem kan du designe dine entremøbler, så de passer lige nøjagtig ind i din entré eller gang. Uanset om den er stor eller lille.

  Entremøbler til ethvert behov

  Er du træt af sko der fylder og roder for meget i entreen, kan du designe din egen sko-bænk til din entré ved at stille en enkelt række kuber på sokkel og sætte hylder i kuberne. Så kan du få plads til op til 4 par sko i hver kube. Du kan vælge at sætte låger på kuberne dine entremøbler, så din entré fremtræder stilren og velorganiseret. Og så er bænken super behagelig at sidde på, når man skal snøre sine støvler eller sneakers. For at forbedre komforten og sætte prikken over i'et, kan du lægge en hynde eller nogle puder på bænken. Det ser flot ud og er med til, at jeres gæster føler sig velkommen, fra de træder ind i hjemmet.

   

  Mangler du opbevaringsplads til alle de små ting som nøgler, solbriller, halstørklæde, hundes snor, lommelygte, og hvad man nu ellers har i entreen, kan du med fordel hænge et par RAMWERK kuber med skuffer og låger på væggen - så har du et par små entremøbler, som er perfekte til formålet.

  Du kan også vælge at sætte dine entremøbler på en sokkel, og stable i højden. Dels fylder det ikke meget, og dels er det nemt at flytte rundt på, hvis du laver om i din entré.

  En fleksibel løsning til dit entremøbel

  Med RAMWERK er der altså ingen grænser for, hvordan du kan indrette dit entremøbel, og du vælger selv, om det skal være entremøbler i en varm eg, valnød, eller stilrent i hvid lakeret - eller en kombination med farver, der skal pynte i din entré.

  Fordelen ved systemet er, at du ikke ødelægger kuberne ved at skrue dem sammen, og derved altid kan ændre designet på dit entremøbel.

   

  Tegn eventuelt dit entremøbel i vores RAMWERK konfigurator, inden du beslutter dig. Her kan du frit designe dine entremøbler, så de passer perfekt til lige netop dit hjem.

 • Sengeborde

  Sengeborde fra danske RAMWERK

  Her på siden finder du den bedste løsning, når du skal finde sengeborde.

  Sengeborde skal have plads til mange ting, som er rare at have ved hånden. Briller, bøger, blade, mobil, oplader, et glas vand og ikke mindst en læselampe - og sikkert meget mere. Med sengeborde fra RAMWERK har du rig mulighed for at finde den helt rigtige løsning til netop dit behov.

  Mulighed for at designe dine egne sengeborde

  Med RAMWERK reolsystem kan du designe dit helt eget natbord. Du vælger selv, hvor stort det skal være, om det skal være åbent, eller der skal skuffer og låger i det. Det er selvfølgelig vigtigt, at sengebordet matcher din seng og passer ind i soveværelset generelt. Det kan være pænt at dine sengeborde står i kontrast til sengen og kommoden, så man skaber sit eget udtryk.

   

  Ved at bruge RAMWERK som løsning til dit sengebord vælger du selv, om det skal hænge på væggen eller stå på en sokkel. Du kan vælge en lille løsning med kun 1 kube, men det kan også være 2 kuber ved siden af hinanden eller ovenpå hinanden.

   

  Du vælger selv om sengebordene skal være i lakeret hvid, silk grey, eller være med eg finér. Låger og skuffer findes i 10 forskellige farver, så der er helt sikkert noget, der matcher din seng og dit soveværelse, når du skal vælge natbord.

   

  Prøv at designe dine egne sengeborde i vores konfigurator.

 • OUTLET 50% RABAT

  Vi rydder op og gør klar til nye produkter næste år. Derfor kan du nu gøre en super god handel på 1. klasses produkter. Du kan naturligvis mixe dem med andre produkter fra vores sortiment. Design din reol på DESIGN SELV eller købe på ENKELTDELE

  Tilbuddet gælder frem til og med den 31. januar 2020 - eller så længe lager haves.

pr. side
Viser 1 - 60 af 61
Viser 1 - 60 af 61

Reolsystemet fra danske RAMWERK


Reolsystemet fra RAMWERK er smuk og funktionel opbevaring til en god pris.

Et moderne reolsystem bør både tage udgangspunkt i design og et funktionelt behov, som passer ind i lige nøjagtig din boligtype, og giver frihed til at eksperimentere med form og farver. Reolsystemet RAMWERK gør dette.

RAMWERKs innovative og kreative reolsystem giver dig mulighed for at sammensætte ud i det uendelige - med friheden til at sætte forskellige lågefarver og skuffer sammen, kombinere dem med åbne kuber, hænge dem på linje eller forskudt – og selvfølgelig dekorere dem med dine egne bøger, magasiner, vaser, billeder osv.

Dine helt egne reolsystemer

Reolsystemer findes i mange variationer, men ved at vælge RAMWERK køber du et koncept, der er udviklet til at kunne give de optimale forudsætninger for at udsmykke hjemmet med reoler, der let lader sig designe, bygge og modificere ud fra dine egne ønsker. Konceptet er udviklet med stærk hensynstagen til, at det skal være simpelt og fleksibelt at opsætte et personliggjort reolsystem – uden at støde på tekniske drillerier.

Til gengæld finder du et koncept af høj kvalitet. RAMWERK er et reolsystem, der har mange helt unikke forcer. Rammen er fundamentet i designet og funktionaliteten. Med den kan du stable kuberne – endda uden at skulle ud og hente værktøj! Desuden giver rammen en flot vandret linje i designet, og gør at reolerne altid har et flot 3 mm, vertikalt mellemrum, som giver et anderledes look.

Reolens sokkel er endnu et nytænkt element. Her er der én gang for alle gjort op med det ofte klumpede udseende, et reolsystem ender med at få, når det elegante design har en klodset sokkel. RAMWERK har lavet et snit hele vejen rundt om deres sokkel, så den nærmest er usynlig for øjet. Det giver en svævende effekt, der går hånd i hånd med det øvrige design.

Derudover har reolsystemet en E-CLIPS, der er endnu et vigtigt led i det nemme og funktionelle design. E-CLIPSEN låser kuberne og sikrer en solid stabilitet, ligesom de kan flyttes og monteres uden brug af værktøj – super smart til hvis du vil ændre i opsætningen på din reol.

Du kan vælge ud fra produkterne her på siden, eller tage udgangspunkt i en allerede designet model her på siden, som frit kan ændres ved at trykke på "konfigurator"-knappen. Du kan også designe helt fra bunden af i vores design-selv-konfigurator.

En moderne reol med kvalitetskomponenter

De mange farver i det moderne reolsystem, er valgt ud fra en palette, hvor farverne altid passer sammen. De findes i en klassisk, nordisk stil såvel som i mere farverige trends. Det er helt op til dig, hvordan din drømmereol skal se ud.

RAMWERK vælger altid kvalitetskomponenter. Det er din garanti for, at skuffeskinner, ophæng, sokkel og ramme føles lige så godt, som det ser ud. Med god kvalitet og gennemtænkt design får du de bedste reolsystemer til dit hjem.

Nordisk design, dansk produceret og designet af Rikke Frost

Vi elsker den nordiske stil, hvilket er noget, som stråler igennem hos reolerne fra RAMWERK. Det flotte design skyldes ikke mindst, at reolsystemet er designet i samarbejde med den dygtige designer, Rikke Frost.
Reolerne er produceret i Danmark, hvilket gør det nemt at sikre en høj kvalitet.

Reolsystemer til hele hjemmet

Danske hjem er tit udstyrede med et reolsystem, der rummer familiens bøger, DVD’er, fotoalbum og andet pynt. Det er en meget overskuelig måde at organisere sine ting på, og det giver boligen sjæl og charme, når pynteting, blomster og billeder af familiens medlemmer og venner går op i en højere enhed.

Reolsystemer er dog ikke udelukkende forbeholdt stuen, hvor det typisk blive brugst som bogreol eller TV-bord. Det har gennem et stykke tid været en moderne trend, at eksempelvis erstatte de traditionelle sengeborde med en nutidig væghængt reol. Med sådan en på begge sider af sengen, er det nemt at indrette med egne yndlingsmagasiner, bøger, billeder og vækkeur. Andre alternativer er, at eksempelvis bruge produkterne som en moderne skænk til andre rum.

Med RAMWERKs kombinationsmuligheder er der desuden en oplagt mulighed for at få personliggjort soveværelset, såvel som stuen, kontoret eller til brug som entremøbler. Prøv eksempelvis at sammensætte dine yndlingsfarver i kontrast til de traditionelle hvide vægge. Det giver liv og et dejligt humør, når hjemmets mange rum ser flotte ud.
Du kan få reolerne både som vægreoler eller som reoler på sokkel.

Se blot de mange billeder af elegante sammensætninger og lad dig inspirere af reolsystemet fra RAMWERK.

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.