Vægreol  47 varer

Viser 1 - 47 af 47
Viser 1 - 47 af 47

Vægreoler fra RAMWERK

På denne side har vi samlet flotte vægreoler, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Med en væghængt reol, der svæver over gulvet, får du en æstetisk flot og praktisk løsning til opbevaring af dine yndlingssager.
En vægreol vil altid fungere i hjemmet, ligegyldigt om du er til den helt klassiske afdæmpede stil med rene linjer, til det nordisk inspirerede, eller til det mere vilde og farverige. Vores justerbare vægbeslag gør det nemlig utroligt nemt at eksperimentere med opsætningen i form af reolens sammensætning, da du frit kan hænge kuberne forskudt eller på linje. Der er også rig mulighed for at eksperimentere med farver, materialer samt låger og skuffer.


Vægreoler til alle rum

I Danmark er der stor tradition for have reolsystemer i stuen. Det er en smart måde at holde styr på yndlingsbøger, figurer, billeder og anden pynt. Faktisk er det typisk først når disse elementer er kommet på reolen, at den folder sig fuldt ud. Men med vægreoler fra RAMWERK får du et system, der udstråler sin egen charme - lige fra det øjeblik den er kommet op på væggen.

Med respekt for design og funktionalitet tilbyder vi kreative væghængte reoler, hvor farver og materialer syner af noget ganske særligt – selv inden du får sat dine yndlingsdekorationer på. Farverne, materialet og kombinationsmulighederne gør modellerne til et oplagt valg i mange andre rum end bare stuen, hvor de ellers også gør sig godt som eksempelvis TV-bord eller bogreol. Eksempelvis kan du give kontoret liv med forskudte vægreoler i flotte pastelfarver eller klassiske træ-look. Du kan også udstyre dit soveværelse med en flot, svævende vægreol som sengebord, der afløser det klassiske natbord. Eller måske trænger du til et nyt entremøbel. Mulighederne er mange.

Uanset hvilket rum du søger en vægreol til, vil de flotte farver stå som en herlig kontrast til de hvide vægge. Tilføj dertil dine egne nipsting, magasiner og andre dekorationer – så har du en reol med sin helt egen, unikke sjæl.

Byg helt personlige vægreoler

Ingen kender dit hjem bedre end dig selv. Derfor er det kun rimeligt, at du kan sammensætte det produkt, der pynter mest muligt. Af samme årsag er vores vægreoler et oplagt valg til dig, der gerne vil have friheden til at vælge den bedste løsning til egen bolig. Skab en personlig væghængt reol med et innovativt og kreativt system. Det har aldrig været lettere at finde de rette farver og forme end med vægreolerne fra RAMWERK. Læg dertil materialer i en solid kvalitet, så har du opskriften på de perfekte vægreoler.

Se dine mange mulighed her hos Ramwerk, hvor vi har sammensat en række kreative løsninger, der let kan modificeres. På den måde kan du designe en reol, der får dig til at smile, hver gang du kigger på den. Du kan også selv starte helt fra bunden af i vores design-selv-konfigurator.


Tag et kig i det spændende udvalg af vægreoler, og find eller design lige netop den model, der passer dig.


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.