Skænk – Pure 6.9W

Skænk – Pure 6.9W

Levering 2 - 5 dage

Ny vare

6 435 DKK

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
10 mdr. rente og gebyrfri: 644 DKK» »
20 mdr. rente og gebyrfri: 322 DKK» »

 

PRODUKTMÅLH: 73 x B: 146 x D: 33,5 cm
MATERIALEÆgte eg / valnød finér.
INFOLeveres usamlet.

RAMWERK skænk, i EG og VALNØD

Denne opstilling er bygget af 6 RAMWERK medium reolkasser i Oak Nature. Reolkasserne er unikke i det, de kan sættes sammen så de passer til dit hjem. De kan fungere som opbevaring alle steder i hjemmet fx kan de fungere som entrémøbler, kontormøbler, badeværelsesmøbler eller anden opbevaring.

Du bestemmer selv, om de skal hænges på vægen med vægbeslag eller stilles på vores unik designede sokler.

Med reolkasserne kan du lave alt fra små nipsreoler til store bogreoler med god opbevaring. Du bestemmer størrelsen, for kasserne kan sættes sammen i det uendelige. De kan samles vertikal med rammer i forskellige farver og du kan sætte låger, skuffer og hylder i reolkasserne så den både bliver personlig og passer til dit behov - se vores udvalg

Kasserne fås i tre populære farver: Hvid, Silk Grey og Oak Nature - og to højder: medium og høj. Se alle enkeltdele

18 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.