Skænk Pure 5.1P

Skænk Pure 5.1P

Levering 2 - 5 dage

Ny vare

4 798 DKK

-20%

3 838 DKK

TILBUD!

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
10 mdr. rente og gebyrfri: 384 DKK» »
20 mdr. rente og gebyrfri: 192 DKK» »

 

PRODUKTMÅL H: 41 x B: 183,5 x 33,5 cm.
MATERIALE MDF / lakeret overflade.
INFO Leveres usamlet.

Moderne lav skænk i slik grey

Denne populære bænk fra RAMWERK kan bruges mange steder i din bolig. Den passe rigtig godt i entré, gang, eller stue. De 2 skuffer er gode til opbevaring af alle dine småting, og ønsker du låger eller hylder i nogen af reolmodulerne, kan de tilføjes. F.eks. er der plads til 3 - 4 par sko bag en låge, og så kan du sidde på bænken og snøre dine sko.

Reolsystemet fra RAMWERK er fleksibelt. Du kan bruge bænken som vist, fjerne eller tilkøbe moduler og tilbehør. Bare KLIK på "Konfigurator" og du er i gang.

Denne RAMWERK bænk er bygget af 5 kuber medium i silk grey og med 2 skuffer. Bænken står på 5 sokler i antrazit med antracit rammer.

14 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.