Sort ask bogreol - Pure 5.9W

Sort ask bogreol - Pure 5.9W

Levering 2 - 5 dage

Ny vare

6 518 DKK

-20%

5 214 DKK

TILBUD!

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
10 mdr. rente og gebyrfri: 521 DKK» »
20 mdr. rente og gebyrfri: 261 DKK» »

 

PRODUKTMÅL H: 36,5 x B: 182,5 x D: 33,5 cm
MATERIALE Ægte ask finér. Sortbejdset og lakeret.
INFO Leveres usamlet.

Bogreol i SORT ASK


Vi har valgt at hænge reolmodulerne op med lidt afstand imellem. Det giver den et luftigt og eksklusivt look. Reolens er let at placere mange steder i din bolig. Den kan fungere som skænk, bogreol, TV reol eller entrémøbel. Du bestemmer.

Reolen i Sort Ask er et absolut kvalitetsprodukt, der er lavet af ægte træfiner, derefter sortbejdset og til sidst lakeret med et tyndt lak mat klar lak, som gør at træets flotte struktur træder tydeligt frem.


Du kan ændre opstillingen i vores konfigurator ved at klikke på "konfigurer" i billedet.

6 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.