"Vores mission er at bevise man (stadig) kan fremstille konkurrencedygtige møbler i Danmark"

RAMWERK er en dansk virksomhed med årtiers erfaringer fra dansk og international møbelbranche. Vi har været med dengang der var masser af møbelfabrikker i Danmark, til i dag, hvor de fleste møbler på markedet er fremstillet af billig arbejdskraft i Fjernøsten og Østeuropa.

Vores produkter er produceret af dygtige danske maskinsnedkere som kan deres håndværk og som bruger moderne produktionsmetoder.

"MADE IN DENMARK..... det giver bare så meget mening for miljøet"

Vi tror på at forbrugerne i stigende grad ønsker møbler produceret "lokalt" så miljøet skånes for den kæmpe belastning transporten halvvejs rundt om kloden udgør.

Vi tror det betyder noget for forbrugerne at møblerne er fremstillet under topmoderne miljø- og arbejdsforhold. At man med sikkerhed ved at materialer og lak ikke indeholder og udleder giftige stoffer i ens hjem - og at de mennesker som fremstiller møblerne betales en ordentlig løn.

"Ingen fordyrende mellemled"

Hvis vi skal være konkurrencedygtige overfor de store kæder, er vi nødt til at tænke smart og gøre tingene anderledes.

RAMWERK er en lille organisation med 100% fokus på at designe møbler, sikre høj kvalitet, hurtig levering. Vi har ingen stor salgsorganisation som skal betjene fordyrende mellemled. Vores produkter går direkte fra produktionen til vores kunder. Og så sætter vi en ære i at give vores kunder en service der rækker ud over det normale.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password