rmwrk16_008_3.jpg

BV_18SS_13_high.jpg

VELKOMMEN TIL Ramwerk

Hos Ramwerk finder du møbler i nordisk design!

RAMWERK er vores helt eget reolsystem, som kan sammensættes som du ønsker. Tegn din reol i konfiguratoren - det er nemt! Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi.

Vi har desuden sammensat et nøje udvalgt sortiment af "andre møbler", som rummer de stilsikre og langtidsholdbare designs fra danske designfirmaer.

Vores målsætning er, at kunne tilbyde unikke produkter, som du ikke finder i de danske møbelbutikker.

KUNDESERVICE og E-MÆRKET

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os hvis du har spørgsmål til produkter, levering eller andet. Vi ELSKER at få spørgsmål og hjælpe!

Vi er en e-mærket butik, hvilket betyder du sikkert og trygt kan handle hos os. Skulle noget gå galt, løser vi det. Og du kan naturligvis altid fortryde et køb, og få dine penge tilbage.

Vi håber du kan lide vores butik, og ser frem til at servicere dig!

De bedste hilsner

Ramwerk


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.