KØB UDEN RISIKO!

RAMWERK er en online butik, og vi sælger ikke gennem forhandlere.

Vi forstår godt, det kan være svært at købe et produkt, man kun har set et billede af, så vi har valgt at at overtage kundens risiko og returomkostninger, ved fortrydelse af køb!

Vi betaler returfragten, såfremt du skulle fortryde dit køb:

  • RAMWERK betaler fragtomkostninger, til returfragt, hvis du skulle fortryde, hele din ordre.
  • Vi tilbyder, at du kan prøvesamle 1 stk. RAMWERK kube så du kan se og mærke kvaliteten inden du endelig beslutter dig.
  • Skulle dine forventninger ikke være indfriet, skiller du modulet ad og lægger det tilbage i original-emballagen. Venligst skriv "PRØVESAMLET" på kassen. Giv os derefter et ring, så ordner vi returfragten på vores regning.

NB!

Denne service gælder kun for RAMWERK serien. Gælder ikke for varer købt i "OUTLET".
For andre produkter i vores sortiment og OUTLET, gælder de normale betingelser i henhold til Handelsbetingelser.

Venlig hilsen

RAMWERK


Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.