Bogreol EG 13.3W

Bogreol EG 13.3W

2 - 5 dage

Ny vare

15 430 DKK

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
10 mdr. rente og gebyrfri: 1 543 DKK» »
20 mdr. rente og gebyrfri: 772 DKK» »

 

PRODUKTMÅLH: 201,5 x B: 110 x D: 33,5 cm
MATERIALEÆgte EG finér. Natur lakeret.
INFOLeveres usamlet.

Kan man lide ægte træ og eg er RAMWERK et rigtig godt valg. Vores eg finér er af høj kvalitet og overfladebehandlingen er unik og får træet til at fremstå lyst og naturligt. Når du køre din hånd henover træet er det som at røre ved silke.

Bogreolen er et spændende design hvor de 3 kolonner er forskudte og brugen af låger, åbne rum og hylder giver en anderledes bogreol.

Reolsystemet kan sættes sammen som det passer dig, og du kan lave møbler til alle rum i dit hjem. RAMWERK er reoler, skænke, entrémøbler, kontormøbler, badeværelsesmøbler eller anden opbevaring. Hæng din RAMWERK på vægen med det smarte vægbeslag eller stil den på vores unikke sokkeldesign. Der kan sættes låger, skuffer og hylder i kuberne.

Vil du lave ændringer på denne bogreol kan du bruge vores KONFIGURATOR

Her kan du nemt ændre farver, tilføje eller slette kuber og tilbehør.

22 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.