Bogreol - 8.7W

Bogreol - 8.7W

Ny vare

3 976 DKK

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
10 mdr. rente og gebyrfri: 398 DKK» »
20 mdr. rente og gebyrfri: 199 DKK» »

 

PRODUKTMÅLH: 73 x B: 146 x .D: 33,5 cm

Åben bogreol i hvid

En åbne bogreol giver dig muligheden for at sætte dit helt personlige præg på reolen. Sæt bøger, magasiner, arvestykker og designfavoritter i reolen, og du har et unikt møbel. Hvis du ønsker at hænge modulerne anderledes er det helt op til dig.

Reolsystemet kan sættes sammen som det passer dig, og du kan lave møbler til alle rum i dit hjem. RAMWERK er reoler, skænke, entrémøbler, kontormøbler, badeværelsesmøbler eller anden opbevaring. Hæng din RAMWERK på vægen med det smarte vægbeslag eller stil den på vores unikke sokkeldesign. Der kan sættes låger, skuffer og hylder i kuberne.

Vil du lave ændringer på denne bogreol kan du bruge vores KONFIGURATOR

Her kan du nemt ændre farver, tilføje eller slette kuber og tilbehør.

21 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.