Bogreol - Pure 10.5W

Bogreol - Pure 10.5W

Levering 2 - 5 dage

Ny vare

6 046 DKK

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
10 mdr. rente og gebyrfri: 605 DKK» »
20 mdr. rente og gebyrfri: 302 DKK» »

 

PRODUKTMÅLH: 73 x B: 182,5 x D: 33,5 cm
MATERIALEMDF / lakeret overflade.
INFOLeveres usamlet.

Væghængt bogreol - eller skænk

Reolen er klassisk nordisk, helt i hvid og med både åbne kuber og kuber med låger. Den passer ind i stue, alrum, kontor, køkken eller andet, og hvis du ønsker at foretage ændringer kan du klikke på "Konfigurer" og foretage disse.

RAMWERK kan bruges i alle boligens rum, også badeværelset. Det er et fleksibelt reolsystem, som du kan sammensætte og ændre, som det passer dig. Vi har sørget for at vores farver altid matcher hinanden, så de står flot sammen, ligemeget hvordan du kombinere dem.

Vi har gjort det let for dig, at finde den reol der passer perfekt til dit hjem. Du kan købe reolen præcis som den er på billedet. Du kan ændre på denne reol, ved at klikke på "konfigurer" i billedet. Eller du kan tegne din helt egen reol fra bunden i vores konfigurator

21 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.