Bogreol - Pure 16.0P

Bogreol - Pure 16.0P

Levering 2 - 5 dage

Ny vare

9 987 DKK

Basisbank finansiering
Betal med Basisbank
10 mdr. rente og gebyrfri: 999 DKK» »
20 mdr. rente og gebyrfri: 499 DKK» »

 

PRODUKTMÅLH: 147 x B: 183,5 x D: 33,5 cm.
MATERIALEMDF / lakeret overflade.
INFOLeveres usamlet.

Elegant bogreol i hvid

Reol i hvid med hvide låger og åbne kuber. Her kan du style reolen med din helt egen stil. Bøger, magasiner og alle dine favoritting. Og bag lågerne er der plads til de ting du ikke ønsker at vise frem.

RAMWERK er et fleksibel reolsystem hvor design og funktionalitet går op i en højre enhed. 

Reolsystemet kan sættes sammen som det passer dig, og du kan lave møbler til alle rum i dit hjem. RAMWERK er reoler, skænke, entrémøbler, kontormøbler, badeværelsesmøbler eller anden opbevaring. Hæng din RAMWERK på vægen med det smarte vægbeslag eller stil den på vores unikke sokkeldesign. Der kan sættes låger, skuffer og hylder i kuberne.

Vil du lave ændringer på denne bogreol kan du bruge vores KONFIGURATOR

Her kan du nemt ændre farver, tilføje eller slette kuber og tilbehør.

21 andre varer i samme kategori

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.