Sengeborde

Design selv dit sengebord

De danske huse og lejligheder ser ud på mange forskellige måder, og derfor er der ikke ét sengebord, der passer perfekt ind i hver og en. Deroveni kommer, at alle danskere også har forskellig stile og forskellige præferencer i forhold til de forskellige indretningsobjekter. Derfor er det helt umuligt at forvente, at det samme sengebord kan være det rigtige til samtlige danskere.

Der findes utroligt mange sengeborde på markedet - og med god grund - men bare fordi udvalget er stort, betyder det ikke nødvendigvis, at det er perfekt. Hvis du vil designe dit helt eget sengebord, så det passer til din lejlighed eller dit hus og din personlig stil, så kan du læse mere her.

Ramwerk er til dig, der ikke vil nøjes

Ramwerk er det helt perfekte firma til dig. De ser nemlig, at nogle danske har meget specifikke præferencer, og derfor har de valgt at lade dig stå for at designe dit eget sengebord.

Fremfor blot at have lavet et sengebord, så har de i stedet lavet et reolsystem, som du kan mikse og matche med, indtil du har det helt perfekte resultat.

Det betyder, at dit sengebord nu både kan se ud på lige netop den måde, som du foretrækker, og det kan have plads til alle de ting, som du gerne vil have lige ved hånden. Briller, bøger, blade, mobil, oplader, måske et glas vand og en natlampe - tilpas sengebordet, så det opfylder alle dine behov.

Der er selvfølgelig også en række farver, som du kan vælge at få dit sengebord i. Skal det være lakeret hvid, silk grey eller med eg finér - valget er dit og dit alene.

Tilpas sengebordet til din lejlighed

Ikke nok med at du kan designe det, så det ser ud på præcis den måde, som du foretrækker, og så det har plads til alle de ting, der er nødvendige for dig, så kan du også tilpasse det til lejligheden.

Ved at bruge Ramwerk som løsning til dit sengebord, så kan du nemlig selv tage beslutningen om, om det skal stå eller hænge ved siden af sengen.

Nogle lejligheder egner sig simpelthen ikke til et stående natbord, og faktisk kan det også gøre rengøringen - særligt støvsugningen - en hel del nemmere, hvis natbordet er væghængt.

Hvis du vil have indretningen til at gå op i en højere enhed, så er Ramwerk det rigtige valg for dig - og så kan du jo altid få hele huset til at matche.

Sengeborde fra danske RAMWERK

Her på siden finder du den bedste løsning, når du skal finde sengeborde.

Sengeborde skal have plads til mange ting, som er rare at have ved hånden. Briller, bøger, blade, mobil, oplader, et glas vand og ikke mindst en læselampe - og sikkert meget mere. Med sengeborde fra RAMWERK har du rig mulighed for at finde den helt rigtige løsning til netop dit behov.

Mulighed for at designe dine egne sengeborde

Med RAMWERK reolsystem kan du designe dit helt eget natbord. Du vælger selv, hvor stort det skal være, om det skal være åbent, eller der skal skuffer og låger i det. Det er selvfølgelig vigtigt, at sengebordet matcher din seng og passer ind i soveværelset generelt. Det kan være pænt at dine sengeborde står i kontrast til sengen og kommoden, så man skaber sit eget udtryk.

 

Ved at bruge RAMWERK som løsning til dit sengebord vælger du selv, om det skal hænge på væggen eller stå på en sokkel. Du kan vælge en lille løsning med kun 1 kube, men det kan også være 2 kuber ved siden af hinanden eller ovenpå hinanden.

 

Du vælger selv om sengebordene skal være i lakeret hvid, silk grey, eller være med eg finér. Låger og skuffer findes i 10 forskellige farver, så der er helt sikkert noget, der matcher din seng og dit soveværelse, når du skal vælge natbord.

 

Prøv at designe dine egne sengeborde i vores konfigurator.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password