Sengeborde  2 varer

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2

Sengeborde fra danske RAMWERK

Her på siden finder du den bedste løsning, når du skal finde sengeborde.

Sengeborde skal have plads til mange ting, som er rare at have ved hånden. Briller, bøger, blade, mobil, oplader, et glas vand og ikke mindst en læselampe - og sikkert meget mere. Med sengeborde fra RAMWERK har du rig mulighed for at finde den helt rigtige løsning til netop dit behov.

Mulighed for at designe dine egne sengeborde

Med RAMWERK reolsystem kan du designe dit helt eget natbord. Du vælger selv, hvor stort det skal være, om det skal være åbent, eller der skal skuffer og låger i det. Det er selvfølgelig vigtigt, at sengebordet matcher din seng og passer ind i soveværelset generelt. Det kan være pænt at dine sengeborde står i kontrast til sengen og kommoden, så man skaber sit eget udtryk.

 

Ved at bruge RAMWERK som løsning til dit sengebord vælger du selv, om det skal hænge på væggen eller stå på en sokkel. Du kan vælge en lille løsning med kun 1 kube, men det kan også være 2 kuber ved siden af hinanden eller ovenpå hinanden.

 

Du vælger selv om sengebordene skal være i lakeret hvid, silk grey, eller være med eg finér. Låger og skuffer findes i 10 forskellige farver, så der er helt sikkert noget, der matcher din seng og dit soveværelse, når du skal vælge natbord.

 

Prøv at designe dine egne sengeborde i vores konfigurator.

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.