Skænk

En skænk fra RAMWERK kan opfylde mange behov

Her på siden finder du elegante og funktionelle skænke fra danske RAMWERK.

I sin oprindelige betydning er en skænk "et spisestuemøbel med skabe og skuffer, hvor service og dækketøj opbevares".

I dag, hvor indretningen af hjemmet er meget anderledes, er definitionen på en skænk meget bredere og skænken kan både hænge på væggen, stå på en sokkel eller ben. Den kan placeres i spisestue, stue, køkken eller andet rum, og fungerer som et meget alsidigt opbevaringsmøbel.

Den helt rigtige skænk til din bolig

Du kan selv designe en skænk fra RAMWERK, så den passer lige nøjagtig til dine behov og din stil. Du kan vælge en skænk med låger og/eller skuffer i alle kuberne, så du kan skabe orden og få alle glas, vaser og småting gemt væk, og på den måde give din stue en enkel og minimalistisk stil. Du kan også vælge at lade nogle kuber stå åbne, så du kan vise dine favoritting frem, og derved give din skænk et mere personligt udtryk.

 

Skal din skænk være i eg, silk grey eller i hvid? Eller har du lyst til at mixe farver og materialer? Vi anbefaler, at du tegner din skænk i vores konfigurator. Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af de RAMWERK skænke, som Rikke Frost allerede har designet her på siden. Klik på "konfigurer" knappen og tilpas skænken, så den passer til dine behov.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password