TV Bord

TV-reol, TV-bord eller TV-møbel - kært barn har mange navne

Med et TV-bord fra RAMWERK kan du designe den perfekte løsning, der passer ind i lige præcis din stue.

Du kan vælge et TV-bord på sokkel, eller en væghængt TV-reol, hvor du enten hænger dit TV på væggen eller stiller det ovenpå reolen. Det er helt op til dig, hvad du synes er pænest og mest praktisk.

Et TV-bord er med til at ramme TV'et ind og gøre det til en integreret del af stuen og møblementet, i stedet for en mindre pæn sort firkant, der står eller hænger for sig selv. Med dit TV-bord skaber du orden i både kabler, DVD'er, fjernbetjening med mere, og kan på den måde skabe et stilfuldt miljø. Du vælger selv, hvor mange af kuberne, der skal have låger eller skuffer.

Hvordan skal dit tv-bord se ud?

Et RAMWERK TV-bord i hvid eller silk grey passer perfekt til et TV. Du kan vælge låger og skuffer i samme eller andre farver.

Afhængig af rummets størrelse, højde til loft osv., skal du overveje om dit TV-bord skal være en enkelt række under TV'et, eller om der er plads til 2 rækker og evt. også kuber på siderne af TV'et. Mulighederne er uendelige, og du kan med fordel prøve at designe din TV-reol i vores konfigurator, inden du beslutter dig.

Husk at bestille vores kabelløsning, så du kan føre kabler bag dit TV-bord.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password