Bogreol

Bogreol fra RAMWERK

Her på siden finder du flotte bogreoler, hvor design og funktionalitet mødes i en flot opbevaringsløsning.

En bogreol har en unik evne til at skabe hygge og tryghed i et hjem. Du kan vise dine favoritting, bøger og magasiner frem, og derved give dit hjem en særlig personlig udstråling. En bogreol kan også være en enormt dekorativ

Skab din helt egen bogreol

Skal din bogreol hænge på væggen eller stå på en sokkel? Det er helt individuelt, hvad folk foretrækker, men med en bogreol fra RAMWERK, kan du nemt designe den som du ønsker.

Hvis du hænger din bogreol på væggen, har du 100% frihed til at forme den, som du vil. Du kan hænge den asymmetrisk eller som bogkasser med afstand mellem kuberne. Ved at placere den 20 - 30 cm. over gulvet får du et mere luftigt udtryk og i små rum en følelse af mere plads.

Vælger du en bogreol på sokkel, skal kuberne stables ovenpå hinanden med vores rammesystem mellem kuberne og så låses de fast med klipssystem på bagsiden, så du får en stabil konstruktion.

Du kan også selv vælge, om kuberne skal være åbne bogkasser, have låger eller skuffer, og om der skal være hylder eller ej.

Fordelen ved RAMWERK er, at du ikke ødelægger kuberne ved at skrue dem sammen, og derved altid kan ændre designet på din bogreol.

 Skal din bogreol være klassisk stilren eller skal det være mere farverige bogkasser?

Bogreolen fra RAMWERK tilbydes i 3 farver: hvid og silk grey lakeret eller eg fineret. Det er vigtigt at vælge den rigtige farve, som passer til rum, møbler, billeder og andre større ting i rummet. Den hvide bogreol er meget moderne og nordisk. Hvid passer til de fleste danske hjem, og man kan evt. vælge at bryde det hvide med valg af låger og skuffer i valnød, eg eller en af de malede fronter.

Silk grey er en meget populær farve, som står flot med fronter i antracit, sort, eg og valnød. Silk grey bruges også ofte på hjemmekontoret, hvor den passer godt sammen med de fleste skriveborde og kontorstole.

Vælg eventuelt nogle af kuberne med låger og skuffer, så der også er plads til de ting, der ikke lige egner sig til at stå fremme, såfremt du ikke udelukkende skal bruge den som bogreol. En låge i eg, hvid eller en anden farve giver også en flot facade.

 

Når du designer din bogreol vil vi anbefale dig at bruge vores konfigurator. Den er nem at bruge, og du kan gemme dit design og dele det med venner på Facebook, og på den måde få hjælp og inspiration.

Reolsystemet fra RAMWERK har en tydelig reference til nordisk og dansk designtradition.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password