Vitriner / Skænke  10 varer

Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10

Vitrineskabe er lavet til at udstille sine fineste og kæreste ting. Derfor kan man se hvad der står i dem. Vi har valgt et sortiment af vitrineskabe som vi synes, i sig selv er smukke. Du kan få dem i sort, hvid eller en klassisk Bentley-grøn (mørk grøn). Når du sætter dine yndlingsting ind i vitrinen, skaber du et helt unik og personligt møbel. Og på den måde er det nemt at skifte stil, når ,man får lyst til at sætte nye sager ind i vitrineskabet.

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.