HÜBSCH REOLER OG OPBEVARING  23 varer

Underkategorier

  • Reoler

    Foruden Ramwerk eget reolsystem, RAMWERK tilbyder vi en række flotte reoler, som passer ind i det moderne hjem. 

  • Vitriner / Skænke

    Vitrineskabe er lavet til at udstille sine fineste og kæreste ting. Derfor kan man se hvad der står i dem. Vi har valgt et sortiment af vitrineskabe som vi synes, i sig selv er smukke. Du kan få dem i sort, hvid eller en klassisk Bentley-grøn (mørk grøn). Når du sætter dine yndlingsting ind i vitrinen, skaber du et helt unik og personligt møbel. Og på den måde er det nemt at skifte stil, når ,man får lyst til at sætte nye sager ind i vitrineskabet.

  • Kommoder / skabe
Viser 1 - 23 af 23
Viser 1 - 23 af 23

Opbevaringsmøbler fra Hübsch

Hübsch er et relativt nyt dansk designfirma, som på kort tid har opbygget en imponerende kollektion inden for møbler og tilbehør. Generelt har Hübsch en klar nordisk stil med lette og stilrene designs. Det er primært træmøbler i hvid, sort, eg - men der er også spændende møbler i f.eks. metal.

Hos Ramwerk har vi valgt at koncentrere os om deres opbevaringsmøbler, som er et spændende supplement til vores egen RAMWERK reolserie.  

Hos os finder du møbler fra Hübsch som reoler, vitriner, skabe, kommoder og skænke.

Serien af de store Hübsch vitrineskabe er en stor succes, og findes i forskellige materialer og med både store glasfronter eller fronter i metal trådnet. Skænke i eg finér med sildebensmønster er en klassiker og kan kombineres med andre møbler i samme serie, f.eks. garderobeskab og kommode. De åbne reoler fra Hübsch kan bruges i stue, entré, soveværelse, gang og sågar på badeværelse. Reolerne er flotte og stilrene fås i eg, sort metal og sortmalet træ. Du finder også små skabe, kommoder og natborde i massiv eg.

 Hvis der er noget du mener vi mangler fra Hübsch-kollektionen er du altid velkommen til at kontakte os.

Levering & Afhentning

Vi leverer normalt over hele Danmark indenfor 3-7 dage fra modtagelse af ordre. Du har også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Kolding.

Retunering & Ombytning

Du kan retunere dine varer inden for 14 dage. Varerne skal være i original emballage. Du afholder direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Reklamation & Garanti

Der er 2 års produktgaranti på vores produkter. Er der skader eller mangler beder vi dig sende os en mail evt. med foto. Så løser vi problemet.

Handelsbetingelser

Her finder du vores betingelser og vilkår ved køb af varer hos Ramwerk. Vi er e-mærke certificeret så det er sikkert at handle hos os.